torstai 12. heinäkuuta 2012

Lintukallio

Toissailtana heitettiin Mr.N:n ja hänen sukulaispoikansa kanssa kolmen tunnin bouldersetti taas Lintukalliolle. Pääsin sen Jytkyn, 5 (joka viimeks jäi vähän kaivertamaan). Eipä se sit mikään paha ollutkaan, kun N keksi siihen vaihtoehtoisen lähestymistavan. Yks herkkä kohta siinä on tällaselle lyhytraajaselle. Ihan kiva reitti. Lopussa väännettiin Tuksua 5+ (Tuksustahan tykkää kaikki), ei riittäny kätösissä paukku mulla enää, siinä alussa kun on semmonen hauska kohta, että molemmat kädet pitää olla undereissa vyötärön alapuolella. Pitää kokeilla tuoreempana. N sen toppas. Greidin vaatimattomuudesta huolimatta varsin kivan oloinen vääntö mielestäni. Samaten kun se Green nuns on ice 5+, joka kiivettiin. Makee leipäkki-pätkä, vaikka on boulderi.


Posti toi mulle tollasen paketin second hand frendejä tänään!!

My precious...

1 kommentti:

  1. Lintukallion Tuksu (http://goo.gl/6NKG9) oli mainio, suosittelen! Saletisti ei olisi mennyt ilman Kärpän kannustusta, oli jo sen verran rätti. Lähtöasento vasemmasta laidasta niin että jalat kivellä, ja käsillä "nosto-ote" kallion alaleikkauksesta (kiitos tämänkin osoittamisesta kuuluu Kärpälle).

    Tunne oli mahtava kun selvisin kohdasta jossa kädet muodostivat "ison halin" tuksu-kiveä vasten, oikealla käsi pystyhalkeamassaa, vasemmalle kädelle pidon tarjosi vain keskisormen pään alla oleva pikkuriikkinen roso kivessä ... :-)

    VastaaPoista