lauantai 1. maaliskuuta 2014

Satiainen.

Käytiinpä äsken tutustumassa  Mr. N:n kanssa tähän maagiseen Isatikseen. Magee paikka ja mukavan väljääkin oli. Kaikkee muutakin härpäkettä ku boulderia. Ilmakiekkoa, ampumasimulaattoria, flipperiä, shoppia, joogaa ja BMX-pyöräilijöille sellanen volttihyppyri, jossa pehmustettu laskeutuminen. Hurjan näköstä touhua. Kivoja reittejä. Täytyy mennä toistekin. Silti uskon, että Konala jää ensisijaiseksi mulle ainakin sijaintinsa takia. Ja kyllä, se hänkki ON iso!
Kärppä suosittelee.

Jäipä siinä erään uuden tuttavuuden kommentti askaruttamaan mieltä. Sanoi, että tykkäis, jos greidejä ei ois merkattu ollenkaan. Kyllä. Siinä ois itua. Ei menis siihen numeroiden kyttäämiseen se homma ja kyllä sitä suunnilleen haarukoi ne oman tasonsa reitit sieltä seinältä.

2 kommenttia:

  1. Tuli vaan mieleen, että boulderkeskuksissahan on käytössä se teipin väri. Esim kutoset on vihreillä teipeillä. Eli reitit voi valita sen teipin värin mukaan, eikä välttämättä tarvii sen enempää sitä kirjainta enää siinä teipissä tuijottaa. Musta tällanen on aika hyvä välimuoto greidittömyydelle ja greidaamiselle, varsinkin kun sisällä ne greidit on mitä on. Areenalla on vähän samantapanen juttu boulderissa: otteiden väri kertoo suurinpiirtein greidihaarukan.

    Mä tykkäsin myös Isatiksesta, mut paikka on ollut tosi tukossa niinä parina kertana kun olen käynyt. Niinku nyt tuntuu, että kaikki bouldermestat on tukossa, kun on tällanen työssäkäyvä iltakiikkuja.

    VastaaPoista
  2. Ekan käyntikerran perusteella - Isatis on siisti, komppaan. Siistimpi ja väljempi kuin Konala. Olin ennakkoon hieman skeptinen kävijäpaljouden osalta, mutta onneksemme sitten ilmeisesti sattui vähempiväkinen ajanhetki (ehkä perjantai-iltana ihmisillä muita rientoja, ja/tai seuraavan päivän vuosijäsenkisojen osallistujat pitivät huilia ennen koitosta.)

    VastaaPoista