keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tööt.

Hiljaista ollu kiipeilyrintamalla, paria Caven keikkaa lukuunottamatta. Tänään pikareissu N:n kanssa, eikä oikeastaan ollu mitään odotuksia. Tai siis oli odotuksena, että tuskin menee mitään. Meni yllättävän kivasti kuitenkin. Yks 6a, joka ois ollu flässättävissäkin, mut ei kuitenkaan. Kakkosella meni sit aika smuutisti. Yks 6a+ dyno, johon olen aika tyytyväinen, mä kun en yleensä ole kovin dynaaminen kiipeilijä... Tietty, haluisinpa nähdä sen päivän ku teen tommosen dynon siinä kohtaa ku on pultista menty pari metriä ohi. Hyvää huttua! Hyviä kemikaaleja!

Viime lauantaina oli blogin 3-vuotis synttärit. Hommahan alkoi siellä vuodatus.netissä, mutta vaihtui sitten tänne kun palveluntarjoajan ja tarvitsijan intressit eivät kohdanneet.
Alkuunsa oli vaan meininki kokeilla tällaista kirjoittamista, nyt se näyttää muodostuneen tavaksi. Perusajatus on kuitenkin edelleen sama: Yrittää kiteyttää "tavallisen tallaajan" ajatuksia kiipeilystä, vaikeuksista, krukseista, toppauksista ja tietty pakittelusta. Gearia unohtamatta...

Näyttää kivasti toi näyttökertalaskurikin ylittäneen 5000:n rajan. Siihen vielä vuodatuksen aikaiset 1,5K päälle. Positiivista on se, että joku viittii näitä joskus lukea ja statistiikan perusteella ihan mukavasti on vielä palaaviakin kävijöitä. Myöskin N:n ja BigL:n uudehko mukaantulo kirjoittajapuolelle nostanee jutun tasoa entisestään (jos se nyt on ylipäätään mahdollista). Eli Kärppä's outdo ei ole enää pelkkä ilmiö, vaan myös yhteisö (jota Kärppä suvereenisti hallitsee). Keep reading, we try to keep climbing!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti