sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Weekend warrior.

Lauantaina N:n kanssa Cavessa ja tänään Tapanilassa. Cavessa ei mitään mainittavaa. Toisto sille taannoiselle 6a/b:lle ja yks uus 6a (kiitos Betasta N:lle). Ihan hyvä fiilis silti. Tai kuten N totes, että se on voittaja, joka tulee paikalle, eikä haise viinalta. N tööttäs kaks uutta 6b:ta, joista toinen oli flaaaaash!!! Eka oli selkee voimapumppijumppa ja toka taas semmonen herkistely "ei millään" otteilla.

T-nilassa liidasin ekaks yhen helpon alavitosen, sitten ylistelin yhen kivan (yllättäen tykkäsin, ku oli nurkkareitti) 5c:n sillai, että kiipesin sen myös alas. Se on nyt N:n mielestä sitä kuuminta itteään. Eipä sit muuta ku pakittelua. Funtsin tossa pitkään, että miksei oikein kupoli ollu mukana omassa kiipeilyssä. Äskettäin tajusin, että varmaan oli nälkä. Lähdin reissuun puolikkaalla ruispalalla niin tais loppua bensa. Himaan tullessa oli ihan horkka päällä. Ei näin. Kumminkin neljän tunnin setillä pitäis olla fuelia, kun ei se tosta vararavinnosta oikein noin nopeesti imeydy. Juniori oli mukana toista kertaa köysittelemässä. Hyvin meni.

N sen sijaan oli "In flames", jos näin voidaan sanoa. Herra sai topattua pitkäaikaisen kuluttavan pitkän reitin A-hallista, joka lähtee negan päätyseinän oikealta alhaalta ja päätyy vasemmalle ylös. Siihen lisäksi yks 6a+ yliksenä, alavitonen liidinä ja trenditreeniä itsevarmustavilla sillä aikaa kun mä varmistin junioria.

1 kommentti:

  1. Jatkossa noille yli 1,5 h kestäville kiikkusessioille pitää koittaa varata mukaan rusina/banaani-tyyppistä keskisuuren GI:n mättöä. Vikalla yliksellä löi itelläkin näläntunteen aiheuttama heikotus läpi vaikka oli edeltävänä iltana ja saman päivän aamuna syönyt riisiä ja leipää.

    VastaaPoista