keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Jälkipeliä.

Jepujee! Luulin, että vuosi 2013 päättyi kiipeilyllisesti, kuten edellinenkin, eli turvemixtalta turpaan ottamisella. Eilen kuitenkin teimme BigL:n ja juniorien kanssa keikan  Jyväskylän Boulderpajalle. Varsin asiallinen paikka. Reittejä tarjolla kaikentasoisille, hyviä muotoja ja pieni köysiseinäkin. Kuuleman mukaan muotoa tulossa lisääkin. Kärppä suosittelee.

Tässä vaiheessa voisi tietysti vetää nippuun vuoden 2013. Toistoja vaihteeksi liian vähän, mutta kiipeily on ollut miellyttävää. Highlighteja voisi olla 6B+ boulderi, Nuuksion aurinkoiset keikat, trädin alkuunsaattaminen ja Vihersalon The Kiven löytyminen.
Kiipeilyn miellyttävyyttä selittänee se, että on myöntänyt itselleen miksei kehity ja lopettanut tuijottamasta greidejä ja keskittynyt nauttimaan kiipeilystä sillä omalla vaatimattomalla tasollaan. Turha odottaa järisyttävää kehitystä, jos toistoja harvemmin kuin kerran viikossa, eikä treenaa mitään lajia tukevaakaan lajiharjoittelua. Tai yleensäkään mitään. Mähän oon joskus aiemminkin sanonu, että mä en treenaa kiipeilyä, mä käyn silloin tällöin kiipeilemässä, koska tykkään siitä. Ja sitäpaitsi se on aika hyvää vastapainoa. Kun puristaa kynnet valkoisena jotain liian pientä krimppiä, ei paljon tuu mietittyä kenenkään HOPS:a tai HOJKS:a. Jossain vaiheessa meinas vaan totuus unohtua ja rupes fokusoitumaan vaan siihen greidin kasvuun. 
No niin, mielestäni sain aika hyvin perusteltua ja seliteltyä, miks oon niin huono...

Kiitos vuodesta 2013 Mr.N:lle, BigL:lle, Artolle, Dirty Harrylle ja erityisesti vaimolleni, joka osaltaan on mahdollistanut harrastukseni. Ja vuonna 2014 ODOTAN MYSTERIOUS M:n PALUUTA  SIELTÄ KIJOITUSPÖYTÄNSÄ ÄÄRESTÄ MYÖS KIVEN PARIIN.Näkymää pajalta. Ton sinisen seinän vasemmalla puolen oli vielä pieni köysiseinä, eli monipuolisuuttakin löytyy. Tuolla vihreessä muodossa keskellä oli kiva luola, josta BigL toppas yhden timangin 6b kattoreitin Flaaaashina!

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia itsellesi! Ja tuo 6b nyt pitää vielä tarkistaa, varmana luki että 5b, ei vaan pimeessä nähty..! Mutta sehän vaan lisää tsemppiä siihen vähäiseen harjoitteluun. Eikun kohti The kiveä!
    PigL

    VastaaPoista
  2. Mä en lue väärin. Mä kun en tee virheitä.

    VastaaPoista