keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Solvalla

Käytiin viime lauantaina N:n kanssa tutustumassa Nuuksion (http://27crags.com/crags/solvalla/topos/sector-1-1057) kallioon. Kohtalaisen helppo access, mukavan rauhallista (Rollareihin verrattuna), mukavia reittejä tasollemme. Pienihän se tosin on ja kiven laatu ei ollut ehkä sitä kaikkein näppiystävällisintä, mutta jäi kutina, että tänne uudestaan.
Yhden reitin toppasin, yhdessä poistuin vahingossa väärälle reitille ja yksi jäi sitten projektiasteelle. Kivaa kuitenkin. Helppoa luomuakin voisi tuolla harjoitella.
Ekana lähdin Kiss Me 5c reitille miltei saittiin (näin sivusilmällä jonkun kiipeävän ja juttelin vähän reitistä). Oli kyllä taas pääkopassa haastetta mennä "tuntemattomaan" ohi pultin, vaikka ainahan sieltä otteita löyty. Se vaan kun et yhtään tiedä, mitä sieltä tulee, rupee jänskättään. Ainaski mua. Yritin saitata myös toisen reitin myöhemmin, mutta karkas topissa väärään ränniin (helppous houkutti).


Projektia. Kuinka kauas kalliosta sen perseen oikein voi saada? N muuten toppas tämän, mutta siitä en viitsi kateellisena laittaa kuvaa.
(C) Kumi


Kerrankin oltiin itteämme fiksummassa seurassa liikkeellä.
(C) Kumi


Samaa vääntöä. Kun ei mene, niin ei mene.
(C) Kumi


Mr N. oikeassa laidassa Indiana Jonesilla 5c lähestyy toppia.
(C) Kumi
1 kommentti: