tiistai 13. marraskuuta 2012

Haaste.

Kipuilua ei ole tullut harrastettua yhtä Caven keikkaa lukuun ottamatta ties koska. Ja tarkalleen ottaen köyden päässä on viimeksi oltu kesäkuun viimoinen päivä. No, lauantaina yks kaveri järjestää poikien illan, joka alkaa seinäkiipeilyllä, joten pääseepä taas sitäkin hämmästelemään. Sen jälkeen onkin sitten ohjelmassa roskaruokaa ja pokeria...
Onneks kuitenkin on vähän saanu kiusattua itteään fillarilla keskuspuistossa. JA TÄHÄN LIITTYEN HEITÄNKIN NYT BigL: LLE HAASTEEN!! Vuoden päästä loka-marraskuun taitteessa täpärillä Pirkkolan ja Paloheinän maastoihin pimeäajoon! Tämä legendaarinen vuosittain toistuva tapahtuma sai alkunsa just tänä syksynä ja osllistujia oli tasan minä. Tosin, tässäkin osallistujamäärä rajoitti todennäköisesti se, että keksin kyseessä olevan hieno tapahtuma vasta tapahtuman jälkeen, eikä ketään informoitu tapahtumasta...mut voishan sitä kasvattaa. Jos Wihtahousu tulee, on osallistujamäärä jo kasvanut 100%, mikä ei ole huono kasvuennuste. Eikä se oikein voi jättää tulematta nyt kun on haastettu.

Oheisessa videossa päivän näöllä kuvattua reittimateriaalia.
 

Ja näinhän siinä pimeäajossa kävi. Näytti ihan peruslätäköltä polulla, mutta olikin 30cm syvä. Etufillari putos alta ja äijä jatko suoraan. Onneksi Kärpän äärimmäinen nopeus, notkeus, osumatarkkuus ja reaktioaika pelasti pahemmilta kolhuilta...Eikä ees pyörä hajonnu.
I'm Ghostrider...
 


Ja maalissa odottaa palkinto!
 

Likaista puuhaa. Tässä on muuten pieni dilemma: Kun fillari on tossa kunnossa ja sitä säilyttää kämpässä sisällä, on mielenkiintoista kun ei pääsekään sunnuntaina avaamaan vesiletkun sulkua...
 
Tää on hyvää kamaa! Varsinkin jos pesee ajokengät lavuaarissa.
 


Pikku teaseri: Vaikka ei ole kiivetty, on kuitenkin treenattu. Näitä kun roudaa parkkikselta 150 metriä kotiin ja portaita kolmanteen kerrokseen, molemmissa käsissä kolme kymmenen kilon säkkiä, niin on ihme, jos ei näppivoimat kehity! Pitää ajatella positiivisesti. Eli rakkautta maailmaan ja kukkasia kaikkialle.... Toisaalta, pessimisti ei pety.
 

1 kommentti:

  1. Okeiokei, mä lupaan Kärppä yrittää!! Mutta helppoa se ei tule olemaan, ja aivan kuten sanoit: pessimisti ei pety. Ja lopussa kiitos seisoo, ja mitä näitä vielä on?
    Hyviä maastoja teillä siellä!
    T: BigL

    VastaaPoista