lauantai 6. lokakuuta 2012

Rälläystä

Joo, eilen tuli hankittua maastopyörä, koska kaikilla kuuluu olla sellanen... Ja alkutilanteesta päätellen, ei pöllömpi laji jos on kuten minä, "aavistuksen" välineurheiluun taipuvainen. GT Sensor 3.0 (Speksit) ovh. oli 1899€ ja syyshintaan lähti 1130€ ja pumppu tuli kaupan päälle. Löytöpaikka oli Konalan System1. Kiva asioida siellä muutenkin. Myyjä osasi asiansa ja vastaili asiallisesti tyhmiinkin kysymyksiini.

Tänään sitten Pirkkolan maastoihin rälläämään sillä. Oli kyllä ihan sikasiistiä hommaa!! Pari vuotta sitten mun piti hankkia maastopyörä, mutta jostain syystä päädyin kuiturunkoseen Nishikin maantiepyörään. Ihan jees, mutta ei se asfaltilla rullailu sitten tainnu olla mun juttuni (ois muuten laatupeli kaupan). Tossa suossa rämpimisessä ja kivillä liukastelussa on vähän sitä tekemisen meininkiä enemmän, mitä mä kaipaan. Ihan hyvä, etten laittanu heti lukkopolkimia kiinni... Ne kalliot on muuten oikeasti aika liukkaita märkinä... Ja sillä rebound-säädöllä on merkitystä... Mut täytyy ne laittaa jossain vaiheessa, kunhan saa vähän tuntumaa hommaan. Jeesais nousuissa aika mukavasti kuitenkin. Core näytti lenkin jälkeen nousua 275 m. ja laskua 285 m. 19:n metrin peakilla.

Siin se uutuuttaan kiiltelee parvekkeella.
Ja tältähän se sitten näyttää puolen tunnin polkurymistelyn jälkeen.

 


On muuten pirullisen nerokas paikka juomapullolle MTB-pyörässä tuo alarunkoputken alapuoli! Saa kivennäisaineet samalla kertaa. Ehkä lokasuojat menee hankintaan...


Ja tältä näytti kuski... Huomaatteko muuten, että täysin muista syistä johtuvista silmäpusseista huolimatta katse tähyää haukan lailla seuraavaan laskun ajolinjojen puhtautta.

1 kommentti:

  1. Hieno tsygä. Jos sillä saa narrattua ittensä liikkumaan niin varmasti hintansa fäärti.

    Joo, lähtis aamukiikuille keiviin. C'ya

    -N

    VastaaPoista