sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Veivausta.

N viittaa tuossa aiemmassa kommentissaan eiliseen keivin reissuun. Hyvä setti, alkuunsa joku 5c, sitten ykkösellä se viimeks kesken jääny 5c/6a. Tosin, en kyllä tuoreenakaan saanu hylkeiltyä itteäni katolle, mutta keksin sitten toisen tavan. Vähän kun kantista kiinni pitäen nojas taakse niin sain jalan nostettua otteelle, joka muuvina aiemmin tuntui utopistiselta. Järjen käyttö sallittua.
Sitten vielä tuskaisen monta yrkkää 6a/6b reitille, joka oli paikotellen aika herkkä. Tykkäsin. Ei taas mitään näpittelyä vaan hassuja vääntämisiä. Päätin sitten, että nyt on viimenen yrkkä tälle kertaa ja nyt menee. Tai sitten ei. Meni. Kiipesin sen kyllä betalla, jota en nähny kenenkään muun käyttävän. Se yleisempi beta ei vaan tuntunu istuvan. Greidispekulaatiota? Mun mielestä 6a,  N:n mielestä 5c, mutta se vetikin siihen flaaaaaaashin! N:llä oli hyvä päivä muutoinkin: pari topakkaa 6b projetia tulivat valmiiksi.
Herra lähtee nyt pitkäksi aikaa nousevan auringon maahan ansaitulle lomalle, joten YYA-sopimukseemme kiipeilyn osalta tulee tauko, mutta joulunaikaa mielenkiinnolla odottaen..... Toivomuksena trädimixtaan joku FA tikattua. Vaatimattomat on toiveet, ottaen huomioon ettei hakuissa ole taas roikuttu yhtään. No, lahjattomat reenaa...

1 kommentti: