perjantai 7. syyskuuta 2012

D.I.Y Otelauta

Mähän oon halunnu jostain syystä otelautaa aika pitkään, mutta en ole tullut moista hankkineeksi. Joitain aikoja sitten mulle selvisi, että kappas, niitähän on puisiakin (esim. Beastmaker). Kyllähän tollasen nyt Suomalainen mies ite tekee....

Siitä se lähtee. Leveä lankku työkaluja: Mitta, sirkkeli, yläjyrsin, kynä.
Insiröörin suunnittelema hahmotelma tuhannesosamillimetrin tarkkuudella...
Pokettien ja slouppereiden paikat alkaa hahmottua...
Tällä mennään! Loppuhiontaa ja pintakäsittelyä vailla. Noi kuopathan on jyrsitty ihan freehand-art -menetelmällä, eli jos olis jaksanu värkätä ohjureita, niin olisi saanu kauniimman, mutta ei vaikuttane käyttöön... Kolmen syvyisiä, kahden, kolmen ja neljän sormen poketteja. Kaksi v-mäistä sloupperia, yksi leveä loivempi sloupperi.
 
Mut mun otelaudasta löytyy jotain, joka yleensä kaupallisista puuttuu: KUNNON kahvat!!

4 kommenttia:

 1. Vau! On se Kärppä aika TSIM eli tee-se-itse-mies. Aika pähee. Saako tuota sarjatuotantotilauksena, jos latoo eskoja tiskiin?

  -M-

  VastaaPoista
 2. Ei sarjatuotantona. Signeeratun uniikkikappaleen voi saada tietyin edellytyksin. Kyseessä on luonnollisestikin tuote, jonka hintaa ei kysellä.

  Kärppä

  VastaaPoista
 3. Eri pähee lauta. Mäkin olisin laittanu tilaukseen mutta ei kehtaa kiireistä miestä vaivata.

  Tänään ois kyl kiikut Lintukalliolla 16:30 alkaen, siskonpojalla treffit Tuksun kanssa. (ei ihan päässy pesälle viimeks, josko tänään natsais.)

  VastaaPoista
 4. Jaa että ottia tuota, vaikuttaa hyvinkin paljon monipuolisemmalta kapistukselta kuin rock ringsit..! Rupee tekee hirrestä, aitoa suomalaista designia. Props!
  - Pig-Äl

  VastaaPoista